Loading...
CSÉN

Örömmel adjuk hírül, hogy megnyílt a “Bízd Rá Magad!” weboldal! Ezen a honlapon a “Boldogabb családokért!” CSÉN programunk is szerepel!


Mi is az a Bízd Rá Magad! weboldal?

  • Kire bízzuk rá magukat?

www.bizdramagad.hu oldalon olyan világi és egyházi szakértők, szervezetek, csoportok szerepelnek, akik hosszú évek óta segítik, támogatják és gyógyítják azokat, akik hozzájuk fordulnak lelki terheikkel, nehézségeikkel, kérdéseikkel, aggodalmaikkal, s mindazzal, ami ezekből fakad. Olyan embereknek segítenek, akik szeretnének testi-lelki egészségben, biztonságban élni, akik gondoskodni szeretnének gyermekeikről vagy akár idős szüleikről.

Olyan tapasztalt segítők sorakoznak az oldalon, akik támogatnak, irányt mutatnak, megerősítenek, meghallgatnak, és adott esetben meggyógyítanak.

A Bízd Rá Magad oldal szereplőit az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye családreferense, Horváth Zoltán atya ajánlásával tesszük közzé, s meggyőződésünk, hogy mindannyian – szakmai munkájuk elismertsége mellett –erős bizalommal, szeretettel és tapintattal fordulnak az őket megkeresőkhöz.

  • Mit várhatunk ettől?

A tisztán látáshoz, a megerősödéshez, a kételyek eloszlatásához bizalomra van szükség. A segítséget nyújtó kéz elfogadása már önmagában kinyit egy ajtót, amely a gyógyuláshoz vezet. A bizalom őszinte, felebaráti elfogadáson és odaforduláson alapul, amely képes olyan új utakra is elvinni bennünket, amelyekre eddig nem mertünk rálépni. Te is légy nyitott és bizalommal teli velük szemben, mert talán fel tudják pattintani azokat a bilincseket, amelyek már régóta szorítanak, talán segítenek ledobni azt a terhet, amelyet már régóta hordozol. Ehhez meg kell fogni a kezüket! Hasonlóan ahhoz, ahogyan Jézus megragadta a vízfelszínről süllyedő Péter kezét: „Te kishitű, miért kételkedtél?” Péter beülhetett a biztonságos bárkába, az Úr pedig elcsendesítette a vihart. Te miért tolnád el magadtól a segítő kezet?

  • Mit jelent számunkra „Rá bízni magunkat”?

Amikor néhány éve elkezdtünk dolgozni a Hetvenkét Tanítvány Mozgalom Család Munkacsoportjában, gyakorlati, kézzel fogható és valós segítséget szerettünk volna adni a családoknak a várandósságtól, a gyermek- és kamaszkoron át, a felnőtt élet kihívásain keresztül egészen az időskorig. Az volt a célunk, hogy ezzel megerősítsük a családokat, a házasságokat, a gyermek-szülői kapcsolatokat. Élő és cselekvő hitről szerettünk volna tanúságot tenni.

A mai kor kérdéseire mai válaszokat készültünk adni, tanúságot téve Isten gondviseléséről és az emberek tevékeny szeretetéről. Ennyit tudtunk, de fogalmunk sem volt, hogyan fogjunk hozzá. Hogy most mégis itt tartunk, bizalommal bemutathatjuk és kezetekbe adhatjuk ezt a weboldalt, mindez Krisztus gondviseléséről tanúskodik. Mi rábíztuk magunkat, mert más utat nem találtunk. Nekünk ezt jelenti a bizalom. Csodálatos, szabad vonzódás és ráhagyatkozás Istenre.

Próbáld ki Te is, csak bátran: Bízd Rá Magad!

https://www.magyarkurir.hu/hirek/bizd-ra-magad-elindult-hetvenket-tanitvany-mozgalom-csaladsegito-honlapja